Wie zijn wij

Wij zijn gevestigd in Bunde (omgeving Maastricht) en gespecialiseerd in huidverjonging en huidverbetering en werken dan ook alleen maar met topmerken: !QMS medicosmetics, Environ, Ägyptos, Jane Iredale (cosmetics), LPG (apparatuur voor endermologie) en Qsence Lipo II (apparatuur voor cavitatie).

Wat !QMS medicosmetics en Environ voor Uw huid doen, doet Ägyptos voor Uw lichaam. De apparatuur van LPG (endermologie) werkt zowel op gelaat als lichaam. Tijdens de behandelingen zien de klanten direct hun gelaat en/ of lichaam verbeteren. De Lipo II is een apparaat voor de (plaatselijke) cavitatie van de huid.

Voor huidproblemen zoals acne, overbeharing, pigmentvlekken, rosacea, littekens, grove poriën, huidveroudering enz. zijn er gespecialiseerde behandelingen. Deze geven in combinatie met de topmerken !QMS medicosmetics, Environ en Ägyptos een verbijsterend resultaat. Wij zijn van mening, dat gelaatsverzorging niet stopt bij het gewone verzorgen van de huid, maar dat de huid uiteindelijk moet verbeteren. Door onze interesse, verdere onderzoeken en studies hierover, weten we dat onze produkten !QMS, Environ en Agyptos  garant staan voor zeer goede resultaten.

 

!QMS medicosmetics is een behandelmethode, die het mogelijk maakt om onze huid weer op te "vullen" met huideigen collageen, waardoor de huid zijn jeugdigheid weer terug krijgt. !QMS medicosmetics wordt ook door vele plastische chirurgen geadviseerd, als voorbehandeling bij een face-lift, maar in vele gevallen blijkt deze face-lift na gebruik van !QMS medicosmetics niet meer nodig!

De filosofie voor de behandelingen en producten van Environ zijn gebaseerd op het gezond maken/houden van de huid door het chronisch tekort aan vitaminen te corrigeren.

De exclusieve technologieën van LPG staan garant voor optimale (door wetenschappelijke studies onderbouwde) resultaten op het gebied van de endermologie. De intensieve maar pijnloze huidstimulatie brengt middels de LPG technologie de productie van collageen en elastine weer op gang. Uiteraard met fantastische resultaten.

Qsence Lipo II is de manier om vet en cellulite veilig, pijnloos en met blijvend resultaat te verwijderen. De methode is bewezen effectief, veilig en geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Laagfrequent ultrasone geluidsgolven maken allereerst het overtollige lichaamsvet vrij en worden vervolgens op geheel natuurlijke manier afgevoerd.

De Qsence behandeling is ideaal te combineren met de LPG (endermologie) apparatuur voor een super-resultaat.

Jane Iredale (cosmetics) werkt met de technisch meest geavanceerde make-up ter wereld (geen FD&C kleurstoffen, geen chemische bewaarmiddelen of synthetische geuren) Het is medische make-up, die dus ook werkt op huidverbetering en verjonging.

Onze LOOXX filosofie is: When you look good, you feel good!